2104904062 Κύπρου 44 και Ηλιουπόλεως, Νίκαια panagiotamoraki@gmail.com

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΒΟΛΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΒΟΛΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ


ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΟΛΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 – ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 16 – ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

1η Ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 από το Γραφείο μας, ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τον Βόλο μια πόλη φιλόξενη, ανοιχτή, γοητευτική, που απλώνεται στα πόδια του Πηλίου, το βουνό των Κενταύρων όπου κατοικούσαν εκεί κατά την μυθολογία, αγκαλιάζοντας τον Παγασητικό κόλπο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και γεύμα (προαιρετικά) στα πασίγνωστα τσιπουράδικα. Εν συνεχεία αναχώρηση για την Λάρισα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταβούμε σε κοντινή εκκλησία για την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Παραδοσιακό Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε για τον Αγιόκαμπο και το εστιατόριο Paradies που αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο γεύσεων με υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα και χαλάρωση στις εγκαταστάσεις του κέντρου. Επιστροφή στην Λάρισα και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για τα μαγευτικά Μετέωρα. Αφήνοντας πίσω μας την Καλαμπάκα, θα περάσουμε το χωριό Καστράκι και στην έξοδο του θα αρχίσουμε να βλέπουμε από κοντά τα Μοναστήρια που βρίσκονται σκαρφαλωμένα στους βράχους των Μετεώρων. Τα Μετέωρα έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο Άγιο Όρος και συνεχίζουν τη μοναστηριακή παράδοση εδώ και περίπου 6 αιώνες. Θα πραγματοποιήσουμε τον γύρο των Μετεώρων και θα επισκεφθούμε την Μονή Βαρλαάμ, που το καθολικό της είναι αφιερωμένο στην μνήμη των Αγίων Πάντων και έχει πάρει το όνομα του από τον πρώτο ασκητή στα μέσα του 14ου αιώνα. Εν συνεχεία ακολουθώντας την διαδρομή θα πραγματοποιήσουμε στάση για να βγάλουμε φωτογραφίες και θα καταλήξουμε στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, όπου στην παλιά Τράπεζα που έχει διαμορφωθεί  σε μουσείο υπάρχει αξιόλογη και πλούσια συλλογή χειρόγραφων, εικόνων και ιερών κειμηλίων. Γεύμα (προαιρετικά ) σε τοπικό εστιατόριο και εν συνεχεία αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Νίκαια με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Τιμή Συμμετοχής: 179 € (κατ’ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια)
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 45 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
- 2 πρωινά
- Παραδοσιακό Αναστάσιμο Δείπνο
- Παραδοσιακό Πασχαλινό Γεύμα
- Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
- Αρχηγός – συνοδός του Γραφείου μας
- Ο νέος φόρος διαμονής του Νόμου 4389/2016
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης διοργανωτή
- ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους – μουσεία
- Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
- Ποτά – αναψυκτικά

Το Γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος για τη καλύτερη διεξαγωγή του χωρίς να παραληφθεί κάποια επίσκεψη.

Ενδιαφέρομαι

Πίσω