2104904062 Κύπρου 44 και Ηλιουπόλεως, Νίκαια panagiotamoraki@gmail.com

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 05:45, ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την Ελαφόνησο, τον παράδεισο της Πελοποννήσου. Άφιξη στο λιμάνι της Πούντας για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι μαζί με το πούλμαν για να περάσουμε απέναντι στο νησί με τα γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα νερά. Στη συνέχεια στην παραλία του Σίμου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ και γεύμα προαιρετικά στο οργανωμένο κάμπινγκ. Εν συνεχεία επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο καραβάκι και την αναχώρηση μας για την Νίκαια με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση.

Λίγα λόγια για το νησί με τα τιρκουάζ χρώματα:
Νότια της Πελοποννήσου υπάρχει ένας τόπος ονειρεμένος, με ολόλευκη άμμο, πράσινα και τιρκουάζ νερά, εξαιρετικά σπάνιο φυσικό πλούτο και αναλλοίωτο το παραδοσιακό νησιωτικό χρώμα, ελκυστικά τοπία, τη δική της υποθαλάσσια «Ατλαντίδα» και τρεις από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου. Η Ελαφόνησος είναι το εξωτικό νησί των μόλις 19 τ.χλμ. που μεταφέρει τη ζωή στην παραλία και κάνει κάθε επισκέπτη να ξεχνάει την καθημερινότητα και να βλέπει τον παράδεισο που ξετυλίγεται μπροστά του.

Η πλέον διεθνώς φημισμένη παραλία του νησιού είναι εκείνη του Σίμου με τους δύο μαγευτικούς όρμους, τον όρμο του Σαρακήνικου και τον όρμο του Φράγκου, την ψιλή λευκή άμμο, τη σμαραγδένια θάλασσα και το ξεχωριστό κεδροδάσος που απλώνεται στους αμμόλοφους πάνω από την παραλία. Εκεί που ανοίγεται ένας άλλος κόσμος, όπου τα μόνα επιθυμητά αξεσουάρ είναι τα καλοκαιρινά, μιας και δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω κανείς για να απολαύσει την παραδεισένια ομορφιά.Τιμή Συμμετοχής: 40€

Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
- Αρχηγός – συνοδός του Γραφείου μας
- ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται: 
- Το καραβάκι Πούντα – Ελαφόνησο – Πούντα (4€)

 

Ενδιαφέρομαι

Πίσω