2104904062 Κύπρου 44 και Ηλιουπόλεως, Νίκαια panagiotamoraki@gmail.com

Τριήμερη Εκδρομή
Σύρος – Άνω Σύρος – Ερμούπολη – Γύρος Νησιού

 


Παρασκευή 28 - Σάββατο 29 - Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

 

1η Ημέρα:
Αναχώρηση στις 05:30 από το Γραφείο μας για το λιμάνι του Πειραιά, άφιξη και άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Αναχώρηση στις 07:30 για την Σύρο. Άφιξη στο λιμάνι της Σύρου περίπου στις 11:30 και επιβίβαση στο λεωφορείο που θα μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο μας στον Γαλησσά.

Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Το απόγευμα στις 17:00 θα αναχωρήσουμε για την Άνω Σύρο και την ξενάγησή μας. Στον Μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου θα επισκεφθούμε με τα πόδια τον καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Μονή Καπουτσίνων, την Πιάτσα (κέντρο του οικισμού) και το Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη.

Ελεύθερος χρόνος στην Άνω Σύρο για δείπνο (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας περίπου στις 22:00. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα:
Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 με το λεωφορείο προς Ερμούπολη περνώντας από το χωριό Κίνι.

Ξενάγηση με τα πόδια στην Ερμούπολη, επισκέψεις στην Κόιμηση της Θεοτόκου όπου θα δούμε το αυθεντικό έργο του Δ. Θεοτοκόπουλου – El Greco, στην Πλατεία Μιαούλη και στο Δημαρχείο όπου είναι έργο του Τσίλλερ, στο Θέατρο Απόλλων όπου ήταν η πρώτη Όπερα της Ελλάδας και τέλος στη συνοικία Βαπόρια με τα Νεοκλασσικά αρχοντικά κτισμένα δίπλα στην θάλασσα, θα επισκεφθούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Επιστροφή στο λεωφορείο και μετάβαση σε παραδοσιακό λουκουμοποιείο  όπου θα μπορούμε να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά προιόντα του νησιού (λουκούμι και χαλβαδόπιτα). Στην συνέχεια με το λεωφορείο θα περάσουμε από όλα τα παραλιακά χωριά του νησιού, Αζόλιμνος, Βάρη, Μέγας Γιαλός, Ποσειδωνία και Φοίνικας, όπου θα πραγματοποιήσουμε στάση για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις 16:30. Το βράδυ αναχώρηση στις 19:00 για την Ερμούπολη για βόλτα και διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας περίπου στις 23:00, διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα:
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελεύταία βουτιά. Στις 12:00 αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για την Ερμούπολη για τα τελεύταία ψώνια πριν την αναχώρηση στις 16:00 για τον Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο λεωφορείο για την επιστροφή μας στην Νίκαια. 

 

Τιμή Συμμετοχής: 160 €*
(κατ’ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια)

*ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 25 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοικά εισιτήρια Πειραιάς – Σύρος - Πειραιάς
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στον Γαλησσά
  • 2 πρωινά
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
  • Τοπικός ξεναγός στην Σύρο
  • Αρχηγός – συνοδός του Γραφείο μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • Εισόδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ατομικά έξοδα

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Το Γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος για διάφορους λόγους ή για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς να παραληφθεί κάποια επίσκεψη.

 

 

Ενδιαφέρομαι


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Κύπρου 44 & Ηλιουπόλεως, Νίκαια / Πειραιάς
Τηλέφωνο: 2104904062 Κινητό: 6947188844, 6979239047
Moraki | Τουριστικό γραφείο Πειραιάς